ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ


ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού, δυστηχώς όμως όχι και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα αρχαία ελληνικά συγγράμματα. Μετά την ανακάλυψη του αστρολάβου των Αντικυθήρων και των λειτουργιών που εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα.Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και είναι για την αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δούν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια). Αντιλήφθηκαν, λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, κρυφή ιστορία η οποία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.

Για να κατασκευαστει ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα μεταλλοργία (φαντάζεστε τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού;Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μέταλλο;πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλλασμα; Πώς κόπηκαν όλα τα δόντια ίσα;).Φυσικά αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το ηλιοκεντρικό σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα μπορεούσε το μηχάνημα τις κινήσεις των πλανητών. Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκει ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά. Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις(διαβάστε το περιοδικό Ελληνόραμα, Εκδόσεις Κάδμος).

Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται στην κεντρική Ασία; Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες βιβλία.Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράματα, ενώ οι Φοίνικες, οι υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε φιλόσοφους. Ούτε έναν για δείγμα. Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.

(Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική και λατινική γλώσσα, τα οποία δεν είναι κάν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η αρχειοθέτησή τους).

Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ελληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης(Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).

Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές(;)

Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του.Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.

Ξαφνικά ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία. Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.

Οταν οι αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την αρχαία ιστορία τους τότε έλεγαν: «Την εποχή του Ωγύγου, έγινε το τάδε γεγονός….». Ο Ωγυγος ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους αρχαίους μας προγόνους.Τότε έγινε ο κατακλεισμός του Ωγύγου(η αρχαία ελληνική Μυθιστορία αναφέρει τρείς κατακλεισμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο έναν).Ωγυγία λοιπόν είναι η Ιστορία των αρχαίων μας προγόνων , οι Τιτάνες,οι Θεοί, οι ήρωες,οι άθλοι τους,πρέπει να θεωρούνται πια πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή(ψάξτε τις έρευνες στην Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα ναφερθούμε σε άλλο άρθρο). Το γεγονός ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν κάποιο μακρινό συμβολισμό; Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία; Οποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει πραγματικά αξίζει…

Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια η εγκυκλοπαίδεια του «Ηλίου» η οποία κυκλοφορούσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 70. Ηταν η πιο γνωστή και εμπεριστατωμένη εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα την οποία εξέδιδε ο Ιωάννης Πασάς. Μετά το θάνατό του μεγάλος εκδοτικός οίκος αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα από τη σύζυγό του αντί πολύ μεγάλης αμοιβής, για να την επανεκδόσει, έτσι ισχυρίστηκε.Αλλά παρόλο που πλήρωσε πολλά για τα δικαιώματα δεν την επανεξέδωσε ποτέ, απεναντίας εκδόθηκε μια άλλη μικρή από τον ίδιο εκδοτικό οίκο στην οποίαν είχαν σβηστεί οι σημαντικές έρευνες του Ιωάννη Πασά για την Αρχαία Ελλάδα,προωθούσε την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή και το Φοινικικό αλφάβητο.Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σήμερα, από την εγκυκλοπέδια «΄Ηλιος» κυκλοφορούν μόνο κάποιοι τόμοι σε παλαιοπωλεία και ενώ έχει ζητηθεί από πολλούς εκδότες η εξαγορά των δικαιωμάτων για να επανεκδοθεί, ο «εκδοτικός αυτός» οίκος αρνείται να την εκδώσει αλλά και να πουλησεί τα πνευματικά δικαιώματα.Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να επανεκδοθεί και δεν ενδιαφέρονται για το οικονομικό όφελος της επανέκδοσής της.Το φαντάζεστε; Κάποιοι έδωσαν εκατομμύρια για να θάψουν την εγκυκλοπέδια. Είναι φανερό ότι ζούμε σε πολύ σκοτεινές εποχές.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ......Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, δεν θα ήθελα να σχολιάσω επί της ουσίας το συγκεκριμένο(ανυπόγραφο) άρθρο, αλλά νομίζω ότι έιναι εκτός θέματος, αφού ο τίτλος της σελίδας είναι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ"

Ευχαριστώ

ΕΧΩ ΟΡΑΜΑ είπε...

Δημοσιεύουμε και άρθρα που έχουν δημοσιευθεί σε προηγούμενους "Κασσωπίτες".
Η αλήθεια είναι οτι το ιστολόγιο αυτό στήθηκε για να προβάλλει τα προβλήματα του τόπου μας.
Όμως θα φτιαχτεί και αρχείο με προηγούμενες εφημερίδες.
Έχεις κάτι να προσθέσεις στα τοπικά θέματα;

Ανώνυμος είπε...

ola syndeontai...

kai kalo einai oi dimotes na mathainoun kai kati gia tin istoria tous.
einai eukairia na vlepoume poioi eimastan kai ti exoume prosferei stin anthrwpotita wste na to sygrinoume me tin simerina mas katastasi.
einai tixaio oti kapoioi xtipoun tin paideia mas wste i ellada kai o topos mas na vriskontai sto simerino xali?

Ανώνυμος είπε...

Κατά αρχήν το παρόν άρθρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανυπόγραφο απο τη στιγμή που είναι αναρτημένο στα κεντρικά θέματα ,οπότε φέρει και την ευθύνη της ιστιοσελίδας,στην οποία συμμετέχω και εγώ ο ίδιος το καταδύναμην...
Πέρα από αυτό όμως ο εληγμός σου όσον αφορά το σχολιασμό το άρθρου επί της ουσίας, θα λέγα οτί είναι αρκετά (δηπλωματικός)χωρίς όμως να σε απαλάσει από έναν ενδεχόμενο σχολιασμό επι της ουσίας αυτή τη φορά.
Εξάλου άρθρα τέτοιας θεματολογίας που συμβάλουν στην αφύπνιση της κοινωνίας μας πάντα θα έχουν μιά θέση στο ιστολόγιο μας.Γιατί ο δικός μας στόχος δέν είναι να προβάλουμε θέματα που αφορούν μονάχα τα στενά πλαίσια ενός δήμου,αλλά να ενημερώνουμε παράλληλα με τη βοήθεια της έρευνας που έχουμε κάνει μέχρι τώρα τους πολίτες για ζητήματα που απευθήνοντε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα επηρεάζωντας άμεσα και έμας τούς ίδιους

Ανώνυμος είπε...

Η ιστοσελίδα γενικότερα δεν έχει μια παρουσίαση των δημιουργών της,εκτός από κάποια ονόματα σε μερικά άρθρα.
Εκτιμώ την ανησυχία και την αγωνία για τη συγκεκριμένη κατάσταση στο Δήμο μας αλλά και γενικώτερα αλλά πιστεύω ότι όσοι έχουν να πουν κάτι,πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένοι και να μην τα βάζουν με σκοτεινά κέντρα και με αόρατες συνομωσίες γιατί έτσι δε βγαίνει απολύτως τίποτε για το συγκεκριμένο αυτό σκοπό.

Είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή για συζήτηση...

Ευχαριστώ
Χαιρετίσματα
Αριστείδης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ (') .......ΕΞΥΠΝΟΙ"
//
//
//
( ) )

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να αναφερθώ στο περιστατικό που προέκυψε οσον αφορά το δίσκο της φαιστού την αμφισβήτιση της γνησιότητας του, και τα ύπουλα παιγνήδια εναντίον της ιστορίας μας
Ο δίσκος της φαιστού βρέθηκε στην κρήτη πρίν 100 χρόνια απο τον αρχαιολόγο Βερνιέ,πρόκειτε για ένα αντικείμενο τεράστιας αρχαιολογικής σημασίας μοναδικό στο είδος του κατασκευασμένο απο πυλό, επάνω του είναι χαραγμένα σύμβολα που αναφέρονται στην κριτηκή ιερογλυφική και μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί η πλήρης αποκπυπτογράφηση τους.
Τώρα,τα τέλοι του πέρασμένου οκτώμβρη 2008 πραγματοποιήθηκε στο λονδίνο συνέδριο με διοργανωτή κάποιον JOROME EISENBERG αρχαιοπώλη,και καλεσμένους επιστήμονες απο διάφορα μέροι του κόσμου που υποστήριξαν οτι ο δίσκος δεν είναι γνήσιος και αποτελεί κατασκέυασμα των τελευταίων 100 χρόνων. Βασικό επιχείρημα τους είναι οτι τα σύμβολα του δίσκου έχουν παρθεί και σχηματιστεί επάνω του απο διαφορετικές χρονικές περιόδους και διαφορετικούς πολιτισμούς,αυτο όμως μπορεί να καταριφθεί εύκολα αφού σύμβολα παρόμοια του δίσκου έχουν βρεθεί αποτυπομένα σε ευρήματα που ανήκουν μόνο στον κρητηκό πολιτισμό και έχουν ανακαληφθεί στην κρήτη και πουθενα αλλού.
Εδώ θέλω να επισημάνω οτι το υπουργείο πολιτισμού φέρει τεραστάστεια ευθήνη στην εξελιξη του ζητήματος γιατί θα μπορούσε να αποστομώσει όλους αυτούς με κοστος μολις 300 ευρώ!!τι ενοώ;300 ευρώ είναι το κόστος μιας μεθόδου που ονομάζεται φωτάβεια,αυτη λοιπόν η μέθοδος είναι προοιόν εργαστηρίου και μπορεί να αποδείξει ποσο παλιό είναι ενα αντικείμενο.Ο κύριος Λιάπης όμως χαρακτήρισε το ζήτημα ασήμαντο!και επέτρεψε το διασηρμό της χώρας μας στο εξωτερικό.
Επιστρέφω και πάλι στον EISENBERG που εκτός απο αρχαιοπώλης είναι και εκδότης του περιοδικού MINERVA αυτός λοίπον το περιοδικό του και η παρέα του είναι φανερό οτι αποτελούν ενα μικρό ψηφείο της όλης συνωμοσίας για να ανατραπεί η ιστορία της μεσογείου προκειμένου να μείνει ένας και μοναδικός λαός.
Το γεγονός αυτό θα ενθαρίνω αναφέρωντας ακόμη ενα περιστατικό που διαδραματιστηκε στη κρητη το 1973 με προταγωνιστή τον καθηγητή ANGORI αυτός λοιπόν πιάστηκε απο τους άνδρες της ΚΥΠ να βυθίζει νέα αγγεία παλεομένα σε διάφορα σημεία της κρήτης!τα αγγεία τα κατασκεύαζε καποιος Ξενάκης στο Ηράκλειο.Γιατι ο καθηγητής βύθιζε αγγεία;γιατι πολύ απλα όλοι αυτοί βαδίζουνε σε σχέδια μακρόχρονα με στόχο να αποδείξουνε στο μέλλον οτι η Κρήτη είναι σημιτική.Αν καταφέρουν να αποδείξουν οτι ο δίσκος είναι πλαστός στη συνέχεια θα εμφανίσουν αγγεία του γνώστου σε όλλους μας Κουστό η του αξιωματικού ROBERT BARAND του τελευταίου μαλιστά το υπουργείο πολιτισμού ενω είχε ειδοποιηθεί για τα παραπάνω, του έδωσε άδεια να ερευνήσει όλο το Αιγαίο.Τα συμπερασματα δικα σας...

Ανώνυμος είπε...

loipon as stamatisei i aoristologia.
opoios diafwnei me kati pou leei i selida na diafwnisei me epixeirimata kai apodeixeis.
pou milaei i istoselida aorista. antitheta ola ta arthra synodeuontai apo fwtografies kai apo apodeixeis.
an kapoios theorei oti kapou leei psemata as apantisei me apodeixeis kai oxi me aoristologies...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.
ΔΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΙΤΗ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΜΕ ΑΥΤΟ?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΝΙΣΑΚΙ!

ΕΧΩ ΟΡΑΜΑ είπε...

Απάντηση πρός όλους τους γράφοντες....

Όταν, εν έτει 2005, ένας Ρότσιλντ γόνος της γνωστής οικογενείας αγοράζει το 30% των μετοχών της γαλλικής εφημερίδας Libération, πάλαι ποτέ ναυαρχίδας του παγκόσμιου αριστερίστικου τύπου, τότε και όλα τα εναπομείναντα γεροντοπαλλήκαρα της επανάστασης –όλοι εκείνοι που έμειναν «στο ράφι» επειδή δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ την κατάλληλη ή επειδή καμία δεν τους διάλεξε– δικαιούνται να ξεφυλλίζουν το λεύκωμα των περασμένων μεγαλείων της κοινωνικής αμφισβήτησης και να αναπολούν τις στιγμές που υπήρξαν οι πολύφερνοι γαμπροί της.

Φευ!
Για να διαβάσετε υπόλοιπο άρθρο πηγαίνετε στη παρακάτω διεύθυνση
http://www.geocities.com/xmorfos/nexus/booksnexus07.htm

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ.
ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΑΝ Ο Κ.ΤΣΙΡΙΜΙΑΓΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ......).ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.