Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

Ακούμε συνεχώς μεγάλα λόγια για Δημοκρατία και για ελευθερία του τύπου. Θα παρουσιάσουμε δύο γεγονότα που αποδεικνύουν σε τι Δημοκρατία ζούμε και Τι ελευθερία του τύπου υπάρχει.

Θυμάστε όλοι για το γεγονός του βιασμού της 16άχρονης Βουλγάρας μαθήτριας στην Εύβοια τον Οκτώβριο του 2006. Τότε θα θυμάστε όλα τα κανάλια έπαιζαν το θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, όλη την ημέρα, για μήνες. Ατελείωτα ρεπορτάζ...











...για έναν βιασμό που δεν αποδείχθηκε. Το γεγονός είχε ως εξής: δίπλα ακριβώς στο κυλικείο του σχολείου, μια ομάδα Ελλήνων μαθητών και μαθητριών βίασαν μια μαθήτρια βουλγαρικής καταγωγής και ταυτόχρονα την βιντεοσκοπούσαν. Ο υπεύθυνος του κυλικείου είπε «η απόσταση από τη τουαλέτα ήταν 4-5 μέτρα» και όμως δεν άκουσε τίποτα. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν βρήκε ίχνη βιασμού και η Ελληνίδα μαθήτρια που έβλεπε τον υποτιθέμενο βιασμό, είπε ότι δεν έγινε βιασμός. Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες μαθητές καταδικάστηκαν από τους προοδευτικούς δημοσιογράφους οι οποίοι έβγαλαν καταδικαστική απόφαση πριν από τα δικαστήρια. Οι αντιρατσιστικές οργανώσεις οργάνωναν πορείες, έφτασε μία μάλιστα απ’ αυτές μέχρι την Αμάρυνθο. Εκεί άρχισαν να σπάνε να φωνάζουν και να βρίζουν τους κατοίκους, ως «ρατσιστές» Μέχρι που οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και τους έδειραν. Μία από αυτές τις αριστερές οργανώσεις λέγεται Terminal 119 και συμμετέχει σε αριστερό αντιρατσιστικό δίκτυο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.terminal119.gr , θα εκπλαγείτε αλλά θα δείτε ότι στο «Παλαιστινιακό» ζήτημα κατηγορούν τους Παλαιστίνιους για εθνικισμό και καθόλου τους Ισραηλινούς. Κατά τα άλλα, άλλοι είναι «οι ρατσιστές».
Λίγες μέρες αργότερα έγινε ένας πραγματικός βιασμός Ελληνίδας από Αλβανό. Η ιστορία έχει ως εξής: η Ελληνίδα φίλη ενός Αλβανού, είχαν δεσμό για δύο χρόνια, στη συνέχεια προσπάθησε με το «καλό» να την πείσει να εκδίδεται επι χρήμασι. Η κοπέλα φυσικά αρνήθηκε οπότε αυτός την έδειρε άγρια, την βίασε κανονικά και παρα φύσει και στη συνέχεια της τοποθέτησε μεταλλικό σωλήνα στα γεννητικά όργανα.
Στην περίπτωση της Βουλγάρας την επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος, της συμπαραστάθηκαν όλοι. Στην περίπτωση όμως της Ελληνίδας δεν την επισκέφθηκε κανένας, καμία εφημερίδα δεν το ανέφερε ή δεν έδωσαν την πρέπουσα έμφαση. Η τηλεόραση δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Να προσθέσουμε μόνο ότι ο βιασμός διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά και ο 20χρονος Αλβανός συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό.
Μήπως υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα εις βάρος των Ελλήνων; Μήπως τα ΜΜΕ της Ελλάδας είναι ρατσιστικά; Μήπως οι αριστερές αυτές αντιρατσιστικές οργανώσεις είναι ρατσιστικές εις βάρος των Ελλήνων; Ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις αριστερές αντιρατσιστικές οργανώσεις; Γιατί έχουν διασυνδέσεις με το Ιδρυμα Σόρος; Γιατί τις προωθεί το State Department; Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν;
Πληροφορίες για τους δύο βιασμούς θα βρείτε στο διαδίκτυο.


Όλοι γνωρίζετε τους συγγραφείς του άρθρου. Μας βλέπετε λοιπόν να γράφουμε αρκετά ενάντια σε αριστερούς διανοούμενους, μην υπάρξει παρανόηση ότι είμαστε υπέρ του κεφαλαίου. Είμαστε κατά του κεφαλαίου, κατά των Τραπεζιτών, υπέρ της ισότητας των ανθρώπων και των λαών κ.τ.λ. Είμαστε όμως και υπέρ της πατρίδας μας. Δεν συμφωνούμε με κάποιους νεοταξικούς αριστερούς και θολοκουλτουριάρηδες του μεσαίου χώρου που έχουν διεισδύσει σε όλα τα πόστα της κρατικής μηχανής και βάλλουν συνεχώς κατά της πατρίδας, προσπαθούν να σβήσουν την ιστορία μας, συνεργάζονται με αφανή κέντρα και επιπλέον προσπαθούν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή και κάθε αντίδραση στις μεθοδεύσεις τους. Αν δεν είναι αυτό φασισμός, τότε τι είναι φασισμός; Για εμάς λοιπόν είναι καθαροί φασίστες. Τους προκαλούμε κάθε φορά από την εφημερίδα και φυσικά δεν τόλμησαν ποτέ να απαντήσουν επί της ουσίας. Αυτό δείχνει το πόσο απληροφόρητοι είναι.
Έχουμε μάθει να είμαστε ελεύθεροι και θα παλέψουμε για την ελευθερία της σκέψης μας. Δε δεχόμαστε ανίκανους πολιτικούς που μας λένε ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και δεν προσκομίζουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, απεναντίας αποσιωπούν τις γενετικές έρευνες που αποδεικνύουν το αντίθετο. Όπως δεν δεχόμαστε ακόμη πολιτικούς που γράφουν στα βιβλία τους εναντίον της Ελλάδος και όταν γίνονται Πρωθυπουργοί όλα αυτά εξαφανίζονται από τις επόμενες εκδόσεις των βιβλίων τους. Όπως έγινε και με τον κ. Σημίτη, πρώην Πρωθυπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Εθνικιστικός Λαϊκισμός ή Ελληνική Πολιτική». Στην πρώτη έκδοση του βιβλίου και στη σελίδα 75, διαβάζουμε κατά γράμμα: «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό. Μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος, την προσήλωση στην ιδέα του έθνους και στην χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μια σύγχρονη παρουσία που πρέπει να έχει η Ελλάδα».
Προσέξτε τι υποστηρίζει. Μας θέλει χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό, δηλαδή ηλίθιους για να μας κατευθύνει και στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η ελληνική και η χριστιανική παιδεία εμποδίζει την Ελλάδα στην προσαρμογή της, στην σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Αν τα παιδιά μας δεν πιστεύουν σε παραδοσιακές, διαχρονικές αξίες τότε δεν θα είναι Έλληνες ούτε αυτός ο τόπος Ελλάδα, πράγμα που υποστηρίζει απ’ ότι φαίνεται στα γραφόμενά του δεν θέλει όμως να το πει στα ίσια, γιατί έτσι θα ξεγελάσει τους ψηφοφόρους, όπως και έγινε. Είναι άλλωστε τυχαίο ότι η αλλαγή των σχολικών βιβλίων της ιστορίας ξεκίνησε όταν ήταν αυτός Πρωθυπουργός; Αυτό που μας προβληματίζει όμως πιο πολύ είναι ότι τα υπόλοιπα στελέχη και η κομματική βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ ακολουθάει πιστά ότι πει ο αρχηγός του κόμματος, ακόμη και αν είναι ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας.
Όπως αντιλαμβάνεστε το απόσπασμα αυτό εξαφανίστηκε στην επόμενη έκδοση όταν ο κ. Σημίτης έγινε Πρωθυπουργός. Είναι έντιμη αυτή η πράξη; Είναι φανερά ανθέλληνας και αφού έσβησε το κείμενο όταν έγινε πρωθυπουργός, είναι φανερό ότι ήθελε να κρύψει τις προθέσεις του και δεν άλλαξε φυσικά γνώμη. Είμαστε όμως έντονα αγανακτισμένοι απέναντι στους κομματάρχες που πάνω από την πατρίδα τους έχουν βάλει τα κόμματα, που δεν ερευνούν τα πράγματα σε βάθος και κάθε φορά πλασάρουν για Υπουργούς ή Πρωθυπουργούς, ανίκανους ανθρώπους. Και κανείς δυστυχώς δεν τους ανάγκασε να απολογηθούν για το ότι οδηγούν την πατρίδα μας από τη μια καταστροφή στην άλλη. Αλλά και οι ψηφοφόροι φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, που θεωρούν τον εαυτό τους ανίκανο να αποφασίσει τι θα ψηφίσει και περιμένουν να τους πει ο κάθε κομματάρχης τι θα αποφασίσουν.
Επειδή δεν μπορείτε να βρείτε την πρώτη έκδοση του βιβλίου του κ. Σημίτη, τα κείμενα αυτά, για όποιον ενδιαφέρεται, βρίσκονται στο βιβλίο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Κουτσογιάννη, «Νόμιμος Άμυνα».





Δεν υπάρχουν σχόλια: