Διασκεδάστε κάνοντας ράφτινγκ στους χειμάρρους του Δήμου Κασσωπαίων-Πρό των πυλών ο χειμερινός τουρισμός!

Ο Δήμος μας απέκτησε χείμαρρο για χειμερινά σπόρ. Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινήστε σε άλλα μέρη της ηπερωτικής Ελλάδος για να ευχαριστηθείτε ράφτινγκ και περιπέτειες.Σίγουρα θα βρεθούν επίδοξοι επιχειρηματίες που θα διοργανώνουν αγώνες χειμερινών σπόρ στους χειμάρους του Δήμου μας.Πιστεύουμε οτι με τη σωστή διαφήμιση "των χειμάρρων της Κασσιώπης" θα αποκτήσουμε και χειμερινό τουρισμό.
Οι φωτογραφίες που βλέπεται είναι από δρόμο του δήμου μας, όλα τα φρεάτια είναι βουλωμένα.
Και εμείς απολαμβάνουμε τα πλατσουρίσματα μέσα στα λασπόνερα. Και μη νομίσει κάποιος ότι οφείλεται μόνο σε έλλειψη προσωπικού. Μάλλον πρόκειται περι ανικανότητας.




Ο Χείμαρρος της Κασσιώπης στη περιοχή "Αυλάκι" του δήμου μας...






















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το νερο τρεχει αφθονο και παρασερνει
τις ελπιδες μας για μια πιο αξιοπρεπη
τουλαχιστον διοικηση....

οι εικονες θυμιζουν ζουγκλα του αμαζονιου...στην πραγματικοτητα ομως
ειναι το αυλακι...ο δημαρχος με τις ικανοτητες και τη φαντασια που διαθετει μπορει να κανει θαυματα!!
...τι θαυματα;...να μετατρεπει με τη
βοηθεια μιας χειμωνιατικης πλυμηρας
το αυλακι σε τοπιο που παραπεμπει
αμαζονιο...εκει που ζουνε μακρια απο τον πολιτισμο αγριες και
ανεξερευνητες φιλες...τι εχει στο μυαλο του ο δημαρχος σε τελικη αναλυση;;

αμα φανταστει κανεις οτι το αμαζονιο τοπειο
σχηματιξεται σχετικα ευκολα με μια πλυμηρα τι λυπει;...οι ιθαγενεις..

με τετοια διοικηση...και με την μεχρι τωρα πορεια του θερινου τουρισμου(γιατι οσον αφορα τον χειμερινο μας προλαβαν αλλοι)με το
ξεπουλημα της γης και την αδιαφορια των τοπικων αρχων μπροστα σε αυτο το φαινομενο
θα καταληξουμε να μας αντιμετοπηζουν οι συνχρονοι απικοιοκρατες που εχουν αγορασει ολη την περιοχη σαν ιθαγενεις...

οποτε καρε καρε το σχεδιο του δημαρχου παει κατ ευχην...μονο
που πρεπει να γνωριζει οδημαρχος
οτι αν καποιοι σου συμπεριφεροντε λες και εισαι ιθαγενεις εσυ δεν μπορεις να συμπεριφερθεις σαν ανθρωπος γιατι θα τους απαγοητευσεις θα συμπερηφερθεις και συ σαν ιθαγενεις...και ο καλυτερος μεζες για εναν ιθαγενη πρωην δημοτη ειναι....

γιαυτο κυριε δημαρχε ξεβουλωστε τουλαχιστον τα φρεατια(γιατι οι ελπιδες μας για αντιπλυμηρικα παρασυρθυκαν απο τα νερα απο τι φενεται) για να μην φτασουμε στο σημειο να φαγωθουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΜΟΝΟ ΡΑΦΤΙΝΓΚ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...
(θέλατε αναρχική εξέγερση και φωτιά σε όλη την Ελλάδα, τώρα να δούμε ποιος τουρίστας θα πατήσει στη χώρα μας μετά τις ψευτοεπαναστάσεις που γουστάρατε...)

Τρομολαγνικά σενάρια κυριεύουν τον ελληνικό τουρισμό. Οι ψυχραιμότεροι της τουριστικής βιομηχανίας προβλέπουν διψήφια κάμψη των κρατήσεων και αναγνωρίζουν ότι έρχονται περικοπές προσωπικού. Παράλληλα, ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί λίγο πριν από την κατάσχεση, ενώ τελευταίως παρατηρούνται και φέσια από ξένους tour operators.
Σε μια μάλιστα περίπτωση, τουριστικός οργανισμός ρωσικών συμφερόντων οφείλει σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κρήτης, περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ, ενώ οφειλές από πέρυσι έχουν αφήσει και τουριστικοί πράκτορες από την Ιταλία.
Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι τουριστικοί οργανισμοί που κινούν τα νήματα διεθνώς, πιέζουν τις ελληνικές τουριστικές μονάδες να μειώσουν τις τιμές των δωματίων από 15% έως 25%, σε σχέση με τα συμφωνηθέντα πέρυσι.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί διεθνώς είναι το γεγονός ότι... μεγάλοι tour operators, όπως η TUI και η Thomas Cook, έχουν περικόψει δρομολόγια, ενώ πρόσφατα ο επικεφαλής της εταιρείας τσάρτερ Condor προειδοποίησε ότι αν εξακολουθήσουν να πέφτουν οι τιμές των πακέτων, θα υποχρεωθεί να αποσύρει τον στόλο των αεροπλάνων του στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Σε επίπεδο αφίξεων ο ελληνικός τουρισμός εμφανίζει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια διψήφιο ποσοστό πτώσης, το οποίο μπορεί να κινηθεί από 15% έως 9%, στην καλύτερη περίπτωση. Τέτοια ποσοστά είχαν παρατηρηθεί τη θερινή περίοδο μετά την κρίση των Ιμίων το 1996, μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 και μετά το απριλιανό πραξικόπημα το 1967.
Ο μεγάλος κίνδυνος από την επικείμενη κρίση συνδέεται με την απασχόληση και τις θέσεις εργασίας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον κλάδο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχασαν τη δουλειά τους λόγω της κρίσης 500 ξενοδοχοϋπάλληλοι.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ν. Αγγελόπουλος έχει προβλέψει ότι, εφόσον η πτώση στις αφίξεις φτάσει το 10%, τότε αυτομάτως θα χάσουν τη δουλειά τους περίπου 50.000 άτομα από τον χώρο του τουρισμού και των συναφών επαγγελμάτων. Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις· οι περισσότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας, ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί τα ξενοδοχεία που βγαίνουν στο σφυρί χωρίς να παρουσιάζεται αγοραστής, παρότι πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.(πηγή εφημερίδα "Ισοτιμία")

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία να δοκιμάσω και καγιάκ που δεν εχω κανει....