ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 65.000 ΕΥΡΩ


Πολύς λόγος έγινε για το τουριστικό τρενάκι, το οποίο η δημοτική επιχείρηση ενοικίασε για 60.000 ευρώ+ΦΠΑ, για 5 μήνες. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 71.500 ευρώ. Το τρενάκι που ενοικιάστηκε είναι μεταχειρισμένο. Εμείς επικοινωνήσαμε με εργοστάσιο κατασκευής στο εξωτερικό(αυτό που θα έπρεπε να έχετε ήδη κάνει εσείς και οι σύμβουλοί σας, πριν πληρώσετε τα 71.500) και ρωτήσαμε τιμές για μεταχειρισμένα και καινούργια. Ιδού τι βρήκαμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σκεφτείτε αν είναι δίκαιη η κριτική μας ή άδικη.

Όπως καταλαβαίνετε με 71.500 ευρώ θα είχαμε δικό μας τρενάκι…
Από ότι φαίνεται στο Δήμο οι υπεύθυνοι δεν ελέγχουν τις τιμές και πληρώνουν όσο να’ναι, αφού δεν τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Φυσικά βρηκάμε δεκάδες άλλα τρένα σε παρεμφερής τιμές ανάλογα με την πολυτέλεια και την ιπποδύναμη. Για μια ακόμη φορά είμαστε υπερήφανοι για την ηγεσία του τόπου. Θαυμάζουμε την ικανότητά σας. Θα προτείνουμε στον εκδότη της εφημερίδας να πάρει συνέντευξη απο τους υπεύθυνους της ενοικίασης του τρένου. Είμαστε όμως επίσης ευχαρίστημένοι από την ικανότητα της αντιπολίτευσης. Απέδειξαν ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών που τους ψήφισαν. Είμαστε βέβαιοι ότι αν ήταν αυτοί στη διαχείριση, θα το αγόραζαν φθηνότερο, αλλά ο Δήμος θα πλήρωνε περισσότερα. Το πιάσατε το υπονοούμενο…Είναι πράγματι πιο ικανοί…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oson afora ths duo hgesies tou topou,thn prohgoumenh kai authn edw twra,automata mas erxetai sto myalo mia parimoia .MPROS GREMOS KAI PISW REMA.

Ανώνυμος είπε...

tsaftsouftsaftsouf!!!

twra mas leipei to teleferik stin porta.

Ανώνυμος είπε...

-kyrie dhmarxe!kyrie dhmarxe!
-lege paidi mou
-epese h mpara sth diastavrosh kai xtyphse ena dhmoth!!
-epese h mpara sto dhmoth?h odhmoths sth mpara?exei shmasia
-apo ti xerw kyrie dhmarxe h mpara sto dhmoth
-wraia loipon!apo dw kai sto ekseis den tha ksanamilisei kanenas sth mpara,alliws den prokeitai na symorfwthei,kai epipleon tha valoume allo ena atomo nath fylaei kai th nyxta..
-ma ti lete kyrie dhmarxe ? gia ena aplo mhxanhma prokeitai
-ayth th stigmh de mporw na skeftw kati allo pigenai
-malista