«ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» - Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

«Είναι 4 το πρωί και ένας δυνατός συνεχόμενος θόρυβος με κάνει να ξυπνήσω. Συνειδητοποιώ ότι ο θόρυβος προέρχεται από τα παντζούρια του δωματίου μου. Κάποιοι προσπαθούν να τα σπάσουν κτυπώντας τα με μανία. Εχω παγώσει από το φόβο και δεν μπορώ να κουνηθώ. Δεν μπορούσα ουτε τηλέφωνο να πάρω. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν σπάσει τα ξύλινα παντζούρια,αλλά οι διαρρήκτες δεν μπορούν να μπούν μέσα γιατί το παράθυρο είναι ασφαλισμένο με σιδεριές. Κάποτε τα παράθυρά μας δεν είχαν σιδεριές και το βράδυ όταν κοιμόμασταν αφήναμε τις πόρτες ανοικτές. Δεν κινδυνεύαμε από κανέναν. Νόμισα ότι οι διαρρήκτες έφυγαν. Όμως σε λίγο άκουσα κάποιον να κτυπά με δύναμη την πόρτα προσπαθώντας να την σπάσει.Ο θόρυβος προερχόταν από κλωτσιές. Ακουγα τις φωνές τους και τις συζητήσεις τους. Δεν μιλούσαν ελληνικά. Ηταν δύο. Τόσο δυνατός ήταν ο θόρυβος που οι γείτονες ξύπνησαν. Τελικά οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και για να μην τους δούν οι γείτονες έφυγαν στο σκοτάδι.
Δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που νιώθαμε ασφαλείς και μπορούσαμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.»Εμείς το επιλέξαμε όμως αυτό....Εμείς ψηφίσαμε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα πολυπολιτισμική και πολυφυλετική.
Αυτή ήταν η αφήγηση της περιπέτειας που έζησε μια ηλικιωμένη, που έμενε μόνη της, στην περιοχή έξω από την Κασσιώπη.
Δυστυχώς τέτοια περιστατικά είναι πια συνηθισμένο φαινόμενο. Δυστυχώς όμως δεν φθάνουν στα ΜΜΕ, για δύο λόγους.

Τα ίδια τα θύματα δεν θέλουν δημοσιότητα (για αυτό δεν δίνουμε και τα στοιχεία του θύματος) και δεύτερον τα ΜΜΕ υπακούοντας στην κατεστημένη εξουσία, που μας θέλει να γίνουμε χώρα πολυφυλετική και πολυπολιτισμική, απαγορεύει όλα αυτά να βγούν στην δημοσιότητα.
Το θέλουμε όμως; Θέλουμε οι επόμενες γενιές να υποστούν τις συνέπειες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι θέλουν να πειραματιστούν πάνω στα κεφάλια μας και στα κεφάλια των παιδιών μας; Η κυρία αυτή έφυγε από το σπίτι της, δεν μπορεί πλέον να κοιμηθεί εκεί. Φοβάται.!!!

Εμείς που γράφουμε το άρθρο θέλουμε στην Ελλάδα να κατοικούν Ελληνες, στην Ρωσία Ρώσοι, στην Κίνα Κινέζοι.
Κατανοούμε την ελεγχόμενη εισροή μεταναστών,στα πλαίσια των δυνατοτήτων της εκάστοτε χώρας. Αυτή η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και λαθρομετανάστευση που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα είναι καταστροφική για εμάς.

Οι μετανάστες σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι 1 εκ. Οι στατιστικές των μεταναστών λένε οτι είναι πάνω απο 2,5 εκ,αλλά σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία οι Ελληνες μεταξύ 20-30 είναι 1,9 εκ, ενώ οι αλλοδαποί ξεπερνούν τα 2 εκ. μιας και οι περισσότεροι που έρχονται στη χώρα μας είναι μικρής ηλικίας.
Αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες γενεές οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι απο τους Ελληνες.

Το λέμε ξεκάθαρα. Δεν εμπιστευόμαστε τις θεωρίες περι πολυπολιτισμικότητας. Είναι τελείως λάθος και σε όποιες περιοχές έχει εφαρμοστεί, είχε σαν αποτέλεσμα ο γηγενής πληθυσμός να υποφέρει, σταδιακά «αλλοιώθηκε» γενετικά και πολιτισμικά. Πολλές από αυτές τις χώρες οδηγήθηκαν και σε μαζικές σφαγές, όπως στο Κόσσοβο, ο Λίβανος και άλλες χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Μέχρι και στη Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία, στις χώρες που πρωτοεφαρμόστηκε το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, οι φανατικοί υποστηρικτές της πλέον αμφιβάλλουν για το αν τελικά το μοντέλο αυτό μπορεί να πετύχει.

Την άποψή μας αυτή βέβαια την στηρίζουμε σε πληθώρα στοιχείων. Το τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι η μεταστροφή του καθηγητού Ρόμπερτ Πάτναμ. Ποιος είναι; Ηταν ο κύριος ιδεολόγος της πολυπολιτισμικότητας τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι καθηγητής στο Χάρβαρντ και σε μερικά άλλα ακόμη πανεπιστήμια. Οσο υποστήριζε την πολυπολιτισμικότητα τον πρόβαλλαν όλα τα ΜΜΕ.Τα τελευτάια 4 χρόνια διεξήχθη έρευνα για το τι αποτελέσματα έχει η πολυπολιτισμικότητα στον γηγενή πληθυσμό. Το δείγμα αποτελούταν από 30.000 ανθρώπους. Την έρευνά του αυτή που ανατρέπει την πολυπολιτισμικότητα δεν θα την ακούσετε σε κανένα μεγάλο κανάλι. Περιληπτικά τα συμεράσματα της έρευνας ήταν:

1) «…..οδηγεί και σε υπονόμευση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους γείτονές τους…»

2) «….Οταν το κοινωνικό κεφάλαιο είναι υψηλό, οι κοινότητες ευημερούν. Οι γειτονιές είναι πιο ασφαλείς, τα άτομα είναι πιο υγιή και υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην πολιτική ζωή της χώρας…..»
(Όπως βλέπετε η μετανάστευση δεν βλάπτει μόνο την οικονομία της χώρας αλλά και την υγεία των πολιτών και τη σωματική και την ψυχική)
(Ο όρος κοινωνικό κεφάλαιο είναι αυτό που ονομάζουμε στην καθημερινή ζωή «γειτονιά». Στην έρευνα του κ. Πάτναμ χρησιμοποίησαν τον όρο «κοινωνικό κεφάλαιο» για να περιγράψουν με γενικό τρόπο τα κοινωνικά δίκτυα -από δίκτυα φίλων μέχρι ενώσεις γειτόνων- που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτειακή ευημερία του ατόμου.)

3) «….Τα αποτελέσματα ήταν συνταρακτικά και εντελώς αντίθετα απ' αυτά που ανέμενε ο Πάτναμ.
Οπως γράφει ο ίδιος: «στις κοινότητες με τον μεγαλύτερο βαθμό ποικιλομορφίας τα άτομα τείνουν να μην εμπιστεύονται τους γείτονές τους -ανεξάρτητα από την εθνική καταγωγή ή το χρώμα του δέρματός τους-, να μην έχουν επαφή ακόμα και με τους στενούς τους φίλους, να αναμένουν τα χειρότερα από την κοινότητα και τους ηγέτες της, να προσφέρονται λιγότερο για εθελοντική εργασία, να ψηφίζουν σπανιότερα και να κάθονται δυστυχείς μπροστά στην τηλεόρασή τους».

4)Σε άλλο σημείο λέει: «….στις πολυεθνικές κοινότητες είναι ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν χελώνες -κρύβονται δηλαδή στο καβούκι τους….»

Αυτό που παρατηρείται είναι μεγαλύτερη απομόνωση του ατόμου από τον κοινωνικό του περίγυρο και μεγαλύτερη κοινωνική απάθεια -τα άτομα με άλλα λόγια «μπαίνουν στο καβούκι τουςδεν θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά,δεν ψηφίζουν,δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα και στο τέλος αντιμετωπίζουν και ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα….»

Πως φθάσαμε όμως στην πολυπολιτισμική κοινωνία; Πρώτος παράγοντας είναι οι μέτριας ικανότητας διανοούμενοι, που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και προωθούν τις θεωρίες τους, γιατί αυτό βολεύει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στη συνέχεια αμόρφωτοι πολιτικοί και τα τσιράκια τους παπαγαλίζουν αυτές τις θεωρίες χωρίς να τις έχουν διερευνήσει. Στη συνέχεια οι πολίτες, αφού πείστηκαν, ψηφίζουν πολιτικούς αρχηγούς που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα.
Πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η κατάσταση πολύ δύσκολα αναστρέφεται και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα υποστούν πολλά δεινά. Το επαναλαμβάνουμε: δεν υπάρχει καμιά χώρα τα τελευταία 2000 που να εφαρμόστηκε το πολυπολιτισμικό μοντέλο και να υπήρξε ειρήνη και ευημερία σε βάθος χρόνου. Ζούσαν ειρηνικά για 10-20 χρόνια και μετά ακολουθούσαν περίοδοι σφαγών.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Υ.Γ:Επειδή οι κλοπές και οι βιασμοί Ελληνίδων είναι καθημερινό φαινόμενο και αποκρύπτεται από τα μεγάλα ΜΜΕ, όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν αρκετά sites στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να δείτε το αστυνομικό δελτίο. Ένα από αυτά τα sites είναι το www.eglimatikotita.blogspot.com. Επισκεφθείτε το για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα.

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Αρης Ηλίας
Τάσος Σαλβάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: