Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤH ΚΑΙ Η CIA

Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!
Τα συνεταιράκια των Δυτικών Βαλκανίων το 2007 (λείπει προσωρινά ο Θάτσι του Κοσσόβου)


Τo λέμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, ότι πρόκειται για μια covert operation (μυστική επιχείρηση) εναντίον της πατρίδας μας και πάνω στην κατάπτυστη βάση προώθησης δήθεν των αμερικανικών εθνικών συμφερόντων, κατά το «ο θάνατός σου, η ζωή μου!». Επιχείρηση που έχουν συλλάβει και εκτελούν υπόγειοι δικτατορίσκοι εν αγνοία του Αμερικανικού Δημοκρατικού λαού, αρρωστημένα μυαλά με δυο λόγια, που αυταρέσκονται να καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και να διατηρούν για τους εαυτούς τους το αξίωμα του πραγματικού «Πλανητάρχη»

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
Έχουν μοιράσει δουλειές, επιρροές, εισροές και την Βόρεια Ελλάδα
Ο Μπερίσα θέλει «Τσαμουριά», ο Γκρούεβσκι «Αιγιακή Μακεδονία»
(ενώ η Τουρκία από ανατολικά θέλει Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο)
Αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι η συντονισμένη αυτή αναρχία αποσκοπεί στην Βαλκανοποίηση της Ελλάδας και έχει άμεση σχέση, με τις αναμενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια! Αιχμή του δόρατος οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και, ιδιαίτερα, οι παράνομα διαβιούντες στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Όλοι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω...ΚΑΙ Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΠΙΜΗΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ…


Τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας, όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε, διότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ως τώρα την αποκαλούμενη εφεδρεία των Αλβανών! Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι, την παραμονή της έναρξης των ταραχών, έστειλαν στην Θεσσαλονίκη τον αρχιεγκληματία των Βαλκανίων, Χασίμ Θάτσι, από την Πριστίνα του Κοσσυφοπεδίου. ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ…ΠΑΡΑΞΕΝΟ?? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ?? ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ…..
Αυτά προέρχονται από Ομογενείς πράκτορες, που δρουν στην Ουάσιγκτον.
Λένε: καμιά άλλη χώρα στον κόσμο - μήτε η γειτονική Τουρκία - έχει την δύναμη και την υποδομή να κάνει αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες!!

80 «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Είχαμε την δυνατότητα από τις ΗΠΑ να συλλέξουμε όλο το υλικό και να καταγράψουμε όλα τα γραφέντα και διατυπωθέντα, στον εδώ Τύπο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πρόκειται ως αυτή την στιγμή για 80 “ανταποκρίσεις” και «άρθρα γνώμης», που διαπνέονται όλα ανεξαιρέτως από το ίδιο πνεύμα, την ίδια μεθοδολογία, τα ίδια επίθετα, όπως αυτό το bohemian, το ίδιο λεκτικό, που δεν χωράει καμιά αμφιβολία, ότι εκπoρεύθηκαν από ένα και το αυτό Κέντρο. Τα θέτουμε, συνοπτικά, στην κρίση των Ελλήνων αναγνωστών…..

«Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» βλέπουν τη Θεσσαλονίκη…
Θα αρχίσουμε με την κορωνίδα του «άρθρου» της Anne Applebaum, που είδε το φως της δημοσιότητας, στην «Ουάσιγκτον Ποστ», στις 23 Δεκεμβρίου. Εγραψε πρόσφατα «άρθρο» για τον αντισημιτισμό που επικρατεί, τάχα, στη Θεσσαλονίκη, και πολύ πρόσφατα για τον αντισημιτισμό στη Ρωσία.. Είναι αναμεμιγμένη και στην εκδήλωση της οργάνωσης «The Women’s Committee Washington National Opera» που, στα καλά καθούμενα διοργανώνει με την Washington National Opera, παράσταση, στις 7 Φεβρουαρίου 2009, αφιερωμένη στο «Θεσσαλονίκη. Στολίδι των Αιώνων!». Εκδήλωση ύποπτη, για τον τόπο και το χρόνο, παρά το γεγονός ότι τελεί και υπό την αναγκαστικά ευγενή αιγίδα της Πρεσβείας μας, στην Ουάσιγκτον. Την φροντίδα έχουν οι Rebecca Miller και Sally Cox. Και ήταν εκείνη που παρουσίασε την Θεσσαλονίκη, ως Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων… με ότι αυτό συνεπάγεται και σχεδιάζεται για το μέλλον…Πρέπει να πούμε ότι οι προαναφερθέντες προσποιούνται ότι είναι Αμερικάνοι…!
Αυτή λοιπόν η δημοσιογράφος έγραψε «άρθρο», επικίνδυνο και αρνητικό, για τις ταραχές στην Ελλάδα, στην «Ουάσιγκτον Ποστ», λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι σοβαρή χώρα και της οποίας η μοναδική συνεισφορά στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι η πεισματική της άρνηση να μην επιτρέψει την διεθνή αναγνώριση της «Μακεδονίας», εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της. Και ότι οι Έλληνες είναι ελεεινοί….

23 Δεκεμβρίου, το Αμερικανικό Κρατικό Ραδιόφωνο μετέδωσε την συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου, στο βρετανικό δίκτυο BBC, με την οποία καταφέρεται (προς τα έξω) εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης, ζητά την παραίτηση της και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, γεγονός που έχει θορυβήσει σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ακόμη και Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ,……..ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ..

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Στις 24 Δεκεμβρίου πάλι, παραμονή Χριστουγέννων, κάποιος Μπρόνης Πολυχρονίου, δημοσίευσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Αχράμ» του Καΐρου, παρόμοιο κατάπτυστο «άρθρο» με την «Ουάσιγκτoν Πόστ». Επικαλείται μάλιστα και το περίφημο βρετανικό περιοδικό “Economist”… Ο «κύριος» Πολυχρονίου μας λέει, σε πολύ γενικές γραμμές, ότι είναι διεφθαρμένη η ελληνική κοινωνία, στην Ελλάδα διαλύονται τα πάντα, επέρχεται διάλυση της παιδείας….Στην εφημερίδα «Αλ Αχράμ του Καΐρου! Από πού κι ως πού…Τέτοιος συντονισμός!! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά του Καϊρου, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!

ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΑΠΠΑΣ

Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις για τις ταραχές, στην εφημερίδα «Λος Άντζελες Τάιμς» του Τζων Σητιλίδη του Wilson Center της Αμερικανικής Πρωτεύουσας, το οποίο είναι φορέας της Αμερικανικής Κυβέρνησης, πασίγνωστο παρακλάδι του αμερικανικού Intelligence, καθώς και του Αλέξη Παπαχελά της «Καθημερινής».
Ακόμη του Γκρέγκορυ Πάππας, που εργάζεται για το Σταίητ Ντηπάρτμεντ και βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για τις ταραχές (!), στις εφημερίδες «Ουάσιγκτον Τάιμς» και στους «Φαινάνσιαλ Τάιμς». Ο Ομογενής αυτός διετέλεσε ένα διάστημα και ένοπλος φρουρός του πρώην Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών, Νίκολας Μπερνς, όταν ήταν Πρέσβης στην Ελλάδα. Το είδαν ομογενείς δημοσιογράφοι με τα μάτια τους στη Φλώριδα, όταν ο Νίκολας Μπέρνς, ως Πρέσβης, παρέστη σε συνέδριο της ΑΧΕΠΑ.
Ο Γκρέγκορυ Πάππας, λοιπόν, έφθασε έκτακτα στην Αθήνα και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, από όπου και καταγράφει τα πάντα, για λογαριασμό Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, και στέλνει, συνάμα, και στημένες και «ανταποκρίσεις». Ομογενής δε πράκτορας, φίλος του, εξεπλάγη για το πώς τάχα διέρρευσε αυτό! Σύντομα, αναμένεται και κείμενο από τον Σπύρο Ριζόπουλο, χωρίς να είναι γνωστό τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά, πέρα από το ότι είναι ένας καλός ειδήμονας περί τα Αλβανικά, και βαθύς γνώστης του ελληνικού πολιτικού συστήματος, με το οποίο ασχολείται. Σήμερα, για παράδειγμα, είναι ειδικός σύμβουλος για επικοινωνιακά θέματα του Υπουργού, κ. Φώλια.

Στις ΗΠΑ οι ομογενείς δημοσιογράφοι παρακολούθησαν και μια αχαρακτήριστη «ανταπόκριση» της Ανθής Καρασσάβα, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», και η οποία επαίρεται πως είναι εμπειρογνώμονας για την «17 Νοέμβρη»... Βλέπετε δεν μπορεί να λείψει ο Μάρτης ποτέ από την Τεσσαρακοστή. Ομογενής, εκ Καναδά ορμώμενη, έχει καταστήσει την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, «αμπελοχώραφό» της, όπως αντιλαμβάνεται όποιος συνομιλήσει για λίγο μαζί της...
Και ο κ. Στάθης Καλύβας προβλημάτισε τους παραπάνω δημοσιογράφους της ομογένειας, στην «Ουάσιγκτον Πόστ». Πρόκειται για κάποιον αναδυόμενο «πολιτικό αναλυτή», με περγαμηνές από τα αμερικανικά Πανεπιστήμια, που γράφει τώρα και στο «Βήμα»…Όταν θεωρείται μια εφημερίδα «έγκυρη» χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο για το αν είναι στην πραγματικότητα!
Όλοι τους σχεδόν πάντως, αυτοί στους οποίους προσφεύγουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, είναι ένας και ένας διαλεγμένοι, και δίνουν την εντύπωση πως «συναγωνίζονται» μεταξύ τους ποιος θα φανεί πιο αρεστός στους Αμερικανούς. Και κοντά σ΄ αυτούς, τους Έλληνες, υπάρχουν και 38 Αμερικανοί, που ασχολήθηκαν διεξοδικά με τα γεγονότα στην Ελλάδα, τις μέρες αυτές.

ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ

Από τον Καναδά, εμφανίστηκε και ο Ομογενής «δημοσιογράφος» Δανιήλ Προυσαλλίδης, με έδρα δράσης την Οττάβα, που κατέκλυσε την χώρα με απαράδεκτα κείμενα.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΤΑΪΜΣ

Στις 15 Δεκεμβρίου πάλι, μέσα σε μια μέρα, είδαμε τις εξής αθλιότητες:
Η εφημερίδα «Λος Άντζελες Τάιμς» έγραψε, ανάμεσα στ’ αλλα: Η κεντροδεξιά Κυβέρνησης της Ελλάδας μάχεται για να επιζήσει. Οι Ηγέτες της Κεντροαριστεράς απαιτούν νωρίς εκλογές ( ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..!!)

CNN: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Το CΝΝ μετέδωσε:
Τα παιδιά των μεταναστών βασανίζονται από την Ελληνική Αστυνομία

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΑΪΜΣ

Οι «Νιου Γιορκ Τάιμς»: Η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ χάους και ηρεμίας.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΑΪΜΣ

Η «Ουάσιγκτον Τάιμς»: Οι διαδηλώσεις προκάλεσαν επιθέσεις σε Ελληνικές Διπλωματικές Αποστολές. Στη Τουρκία άγνωστος έριξε κόκκινη μπογιά στο Ελληνικό Προξενείο. Στη Νέα Υόρκη, κάποιος πέταξε τούβλο στο Γενικό προξενείο της Ελλάδας και έγραψε συνθήματα με γκράφιτι.

USA TODAY

Η «USA TODAY»:
Η Κυβέρνηση Καραμανλή θα πέσει. Ματαιώθηκαν εσωτερικές αεροπορικές πτήσεις. Οι ζημιές ξεπέρασαν τα 26 εκ δολλάρια. (Η «Ουάσιγκτον Πόστ» το ανεβάζει, στις 23 Δεκεμβρίου, σε 1,3 δισεκατομμύρια δολλάρια!!!). Ο Γιώργος Παπανδρέου απαιτεί εκλογές. (ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..!!) Το 1/5 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

ΤΕΛΕΓΚΡΑΦ

…….Το σχέδιο κατάρρευσης των ευρωπαϊκών οικονομιών αρχής γενομένης από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία!!! ( ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ!)
….Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Οι τουρίστες φεύγουν και πάνε σε Τουρκία και Κροατία. Θα απαιτηθούν χρόνια να γυρίσουν στη διαλυμένη Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί την μοναδική λύση διαδοχής!!!
( ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ..ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ.) Θα αντιδράσουν βίαια οι παράνομοι μετανάστες, ιδίως σε Ιταλία και Ισπανία, όπου θα ριμάξουν τα πάντα.

BBC και SUN : Οι ελληνες είναι ομοφυλόφιλοι και οι Έλληνιδες έχουν μουστάκια
Ο διάσημος Άγγλος Jeremy Clarkson, αρθρογράφος στην εφημερίδα Sun και παρουσιαστής της εκπομπής "Top Gear" του BBC (ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ SKY) με θέμα τα αυτοκίνητα, περιέγραψε την Ελλάδα κατά λέξη ως "τουαλέτα" σε άρθρο του στην εφημερίδα Sun και δεν σταμάτησε εκεί την χυδαία επίθεση εναντίον της χώρας μας. Με αφορμή μια φωτογραφία που αποτελεί μέρος της εκστρατείας του ΕΟΤ για τον τουρισμό, αποκάλεσε παραπλανητική τη διαφήμιση που κατά τον ίδιο παρουσίαζε "ένα πολυτελές σκάφος που προφανώς δεν έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα και μια γυναίκα που προφανώς δεν είναι Ελληνίδα, διότι για παράδειγμα δεν έχει μουστάκι".Και οι Έλληνες είναι ομοφυλόφιλοι. ΔΕΙΤΕ: http://www.youtube.com/watch?v=b5fKxlfxVoI&eurl=http://apola.pblogs.gr/2008/11/oi-ellhnides-ehoyn-moystaki-kai-oi-ellhnes-einai-omofylofiloi-bb.html

«ΕΛΛΑΔΑ , ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ»!!!
«Βαποράκι» αθλίων ανθελληνικών προκηρύξεων η Αμερικανική Πρεσβεία!
τα όσα κυκλοφόρησε το Wilson Center, υπό τον Tζων Σητιλίδη. Συγκεκριμένα, κατεβατά ολόκληρα από όλες αυτές τις ύποπτες προκηρύξεις που κυκλοφορούν στην Αθήνα, χωρίς να ξέρουμε ακόμη τον συντάκτη τους (;), τις οποίες μεταφράζει σε χρόνο μηδέν η Αμερικανική Πρεσβεία, τις στέλνει έπειτα σε διάφορους φορείς - όπως στο Wilson Center - και τις κυκλοφορούν στη συνέχεια σε όλη την αμερικανική επικράτεια! Και μάλιστα καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία FBIS, παρακλάδι της CIA.
ΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «Call for international Day of Actions Against Greek State Murder Worldwide, Saturday December 20, 2008”. Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε. Ανάληψη παγκόσμιας αντίστασης υπέρ της μνήμης όλων των δολοφονηθέντων νέων και των μεταναστών. Συνεχίζεται η κατάληψη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η Ελλάδα θέλει κόσμο χωρίς Αστυνομία, Στρατό, φυλακές και σύνορα. Αυτές οι νύχτες ανήκουν στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο…..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.. «Διεθνής Ημέρα Αντίδρασης Εναντίον του Δολοφόνου του Ελληνικού Κράτους, Κώστα Καραμανλή!!!».
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ…ΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://infognomonpolitics.blogspot.com
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε μια ελάχιστη αμφιβολία, γράφει ο Μανώλης Κοττάκης, για τις αληθινές επιδιώξεις που έχουν ορισμένοι πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου τούτη την περίοδο, , αυτή διαλύθηκε οριστικά και αμετάκλητα χθες.

Μια ματιά στη συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου στην «Κυριακάτικη Αυγή» πείθει δυστυχώς και τον πλέον αδαή ότι το Δεκέμβριο που μας έφυγε «παίχθηκαν», για λόγους μικροκομματικούς, είτε ενσυνειδήτως είτε από βαριά αμέλεια, επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Εις βάρος της διεθνούς εικόνας της, εις βάρος της οικονομίας της, εις βάρος του κοινού μας μέλλοντος.

Παιχνίδια που συνεχίζονται ακόμη. Ας δούμε τα πειστήρια: Στο προχθεσινό φύλλο της «Κυριακάτικης Αυγής» υπήρχε ως «ένθετο» ένα ημερολόγιο του 2009, με εξώφυλλο το πρόσωπο του Αλέξη και τίτλο «Εικόνες από το μέλλον». Ποιες είναι αυτές οι εικόνες (φωτογραφίες) από το μέλλον ; Μήπως έχετε την περιέργεια να μάθετε ;

Το μέλλον μας είναι ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος εικονίζεται στο ημερολόγιο της «Αυγής» (μήνας Φεβρουάριος) να πετά μια πέτρα προς άγνωστη κατεύθυνση! Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν επιτρέπει παρερμηνείες: ....«Η λάβα αιφνιδιάζει όσους δεν βλέπουν το ηφαίστειο»…...

Το μέλλον μας είναι ένα αλλόφρον ζευγάρι (μήνας Φεβρουάριος και πάλι), το οποίο εικονίζεται να φεύγει τρέχοντας καθώς οι φλόγες των μολότοφ έχουν ζώσει έναν καιόμενο κάδο σκουπιδιών δίπλα του. Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν κρύβει επιθυμίες. «Καραμανλής ή χάος; Χάος!» επιλέγουν οι συνθηματολογούντες. Το χάος της φωτιάς και του ρημαδιού…..

Το μέλλον μας είναι οι σπασμένες βιτρίνες της Πανεπιστημίου, οι οποίες «κοσμούν» το ημερολόγιο της «Αυγής» για το μήνα Ιούλιο. Λεζάντα; «Πλιάτσικο στις κλεμμένες μας ζωές». Το μέλλον είναι το πλιάτσικο. Μέχρι και το φλεγόμενο δένδρο της Πλατείας Συντάγματος χρησιμοποιείται ως εικόνα του ...«αύριο».

Αυτό λοιπόν είναι το κοινό μας μέλλον; Φωτιές και πέτρες; Πίστευα ότι στη συνέντευξη του φίλου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στη χθεσινή «Αυγή» θα έβρισκα διαφορετικές απαντήσεις.

Πίστευα ότι στον πολιτικό λόγο της ανανεωτικής Αριστεράς δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος χώρος για ανοχή στη βία. Κι όμως... Αφού ο Αλέκος δήλωσε αρχικώς ότι την Αριστερά την εμπνέουν προσωπικότητες «που έφεραν επαναστατικά αποτελέσματα με ειρηνικές μορφές πολιτικής πάλης» (Γκάντι, Κινγκ), απάντησε: «Αν όντως επιδιώκουμε ριζοσπαστικές αλλαγές στο ταξίδι, παρότι εμείς δεν τους κουβαλάμε στην ψυχή μας, θα συναντήσουμε και τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες και τον άγριο Ποσειδώνα (...) Χωρίς συγκρούσεις δεν γίνονται αλλαγές στην κοινωνία».

Ώστε έτσι, πρόεδρε ; Άγριοι «Ποσειδώνες» με τρίαινες οι κουκουλοφόροι ; Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες οι αντιεξουσιαστές ; Με τέτοια «λογοπαίγνια» δίνει επίσημη κάλυψη σε φαινόμενα βίας ο πρόεδρος της Κ.Ο. ενός κόμματος Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ; Κρίμα, πρόεδρε. !

Είναι κρίμα να επενδύεις στη βία για την εκλογική ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ, μην υπολογίζοντας το κόστος για τη χώρα. Είναι κρίμα, παραμονές νέων κινητοποιήσεων, να ενθαρρύνεις το σχέδιο …«κουκούλα».

Η Αριστερά που μάθαμε εμείς στα αμφιθέατρα, στις κόντρες μας, είχε πάντα πρόσωπο και δεν κρατούσε ποτέ τρίαινα.

http://politis-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_9621.html