Καταγγελίες απο corfunews για σκάνδαλα τηλεοπτικού σταθμού στην Κέρκυρα

Καλύπτουν παρανομίες μεγαλοξενοδόχου και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού στην Κέρκυρα

Ποιός τους έδωσε διαφημίσεις και με ποιό αντάλλαγμα...
Ο λόγος για τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Τηλεκέρκυρα.


Ο δημοσιογράφος του corfunews δημοσιεύει επιστολή "καταπέλτη" διερωτώμενος μέχρι πότε θα είναι ανοικτό και θα λειτουργεί το παράνομο «κανάλι»;

Το παρόν αναδημοσιεύεται από corfunews
μετά από καταγγελία αναγνώστη στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ


Κύριε Ρίζο,

Διαχειρίζεσαι και διευθύνεις τον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ» έχεις στον απόλυτο έλεγχο σου το 50% ( 25% δικό σου και 25% ο λογιστής σου, Κύριος Ευάγγελος Δρίτσας γαμπρός στη Κέρκυρα του Κυρίου Σκλαβούνου).

Αλήθεια για την διαχείριση της «αντικειμενικής» σύμφωνα με την δική σου άποψη δημοσιογραφικής παρουσίας των υποψηφίων Βουλευτών του Νομού μας, πήρατε απόφαση το ΔΣ και οι μέτοχοι; Αν δεν κάνω λάθος το 50% δεν αποφασίζει και διατάζει!!

Κύριε του ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ δεν νομίζω ότι διαχειριζόμενος ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι η συχνότητα που προσωρινά σας παραχώρησε το κράτος μπορείτε να το διαχειρίζεστε ανάλογα με τα δικά σας προσωπικά συμφέροντα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του «καναλιού σας» την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου που όλοι εμείς περιμέναμε να ακούσουμε την ομιλία της Πρώτης Βουλευτού του Νομού μας Κυρίας Άντζελα Γκερέκου και ενώ στις προηγούμενες εκπομπές που ήταν και κακός καιρός το κανάλι σας έπαιζε κανονικά και κατά την διάρκεια της εκπομπής της κυρίας Γκερέκου είχαμε συνεχώς «χιόνια» διακοπές και διακόψατε απότομα την ομιλία της για να συνδεθούν και τα δύο κανάλια και να παρουσιάσουν τον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ, Κύριο Νίκο Δένδια.

Ούτε σε χώρες τις Αφρικής ή του πρώην σιδηρού παραπετάσματος συμβαίνουν αυτά!!

Κύριε του «ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ» και ιδιοκτήτη των παρανόμων Ξενοδοχείων, των παρανόμων κτηρίων του τηλεοπτικού σταθμού, των παρανόμων κατασκευών σε καμένα δασικά, των ξενοδοχείων στους αιγιαλούς με ψεύτικους παράνομους οικισμούς, με μαϊμού επιδοτήσεις πότε επιτέλους θα καταλάβεις εσύ και τα πολιτικά «λαμόγια» που σε καλύπτουν ότι οι συχνότητες ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και όχι σε σένα για να καλύπτεις τις παρανομίες σου.ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ στο Ραδιοτηλεοπτικό. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.

Μέχρι πότε αλήθεια θα είναι ανοικτό και θα λειτουργεί το παράνομο «κανάλι»;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: