ΓΑΖΑ-ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Δείτε φωτογραφίες απο τον βομβαρδισμό με βόμβες λευκού φωσφόρου σε σχολείο στη Γάζα. Ξέρουμε όλοι οτι κάποιοι αποφάσισαν να μην μας δείχνουν όλες τις σκηνές απο τους πολέμους στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στη Γάζα, για να μας «προστατεύσουν».




Η αλήθεια είναι οτι αποκρύπτουν αυτές τις βίαιες σκηνές για να μην ξεσηκωθούμε εναντίον τους. Η Ευρώπη και η Αμερική είναι συνένοχες στο έγκλημα αυτό, διότι μιλούν μόνο για την ανθρωπιστική βοήθεια, αφήνουν το Ισραήλ να σκοτώνει τους Παλαιστίνιους και αυτοί τρέχουν να τους γιατρέψουν για τους ξανασκοτώσουν οι Ισραηλινοί.

Ποιό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ζήτησε την παραπομπή των Ισραηλινών στο Διεθνές Δικαστήριο; Ποιός πολιτικός ζήτησε απο τη Διεθνή Κοινότητα, το Ισραήλ να υποχρεωθεί να πληρώσει πολεμικές αποζημειώσεις; Ποιός ζήτησε τον αποκλεισμό των Ισραηλινών πολιτικών σαν ανεπιθύμητα πρόσωπα απο την Ευρώπη και απο την Αμερική, όπως έκαναν πριν απο μερικά χρόνια για τους Σέρβους; Απεναντίας ακούσαμε τον κ. Μπερλουσκόνι να λέει οτι η προώθηση της εισόδου του Ισραήλ στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι προσωπική του υπόθεση.

Είμαστε βέβαιοι οτι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα ντρέπονται για αυτά τα εγκλήματα που κάνουν οι Εβραίοι και εμείς δεν αντιδρούμε.
Ξεχνούν οτι η ΧΑΜΑΣ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα.
Η εφημερίδα “Τα Νέα” σε σχετικό άρθρο τους(δείτε το σε αυτή τη διεύθυνση απο την ιστοσελίδα της εφημερίδος http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20090113&nid=11198513), στις 13/01/2009, για τις βόμβες φωσφόρου που χρησιμοποίησε το Ισραήλ αναφέρουν επι λέξη:
















“Τι είναι και τι προκαλούν τα νέα όπλα DIME.”

-Εκρηκτικό Πυκνού Αδρανούς Μετάλλου.
-Έχει περίβλημα απο ανθρακονύματα.
-Περιέχει σκόνη βολφραμίου σε δυνδυασμό με κοβάλτιο ή νικέλιο.

Σε κοντινές αποστάσεις το ωστικό κύμα με τη σκόνη μετάλλων λειτουργεί ως σύννεφο απο λεπίδες για το ανθρώπινο σώμα.Απο τα μικροσωματίδια που εισέρχονται στο σώμα,τα θύματα μπορεί να παρουσιάσουν καρκίνο,αλλά και εσωτερικά εγκαύματα σε ζωτικά όργανα."


Όπως βλέπεται το γεγονός οτι το Ισραήλ χρησιμοποιεί κατά αμάχων απαγορευμένα όπλα είναι ευρέως γνωστό. Όλα τα ΜΜΕ έπαιξαν το θέμα. Τους εγκληματίες αυτούς όμως κανείς δεν θα τους οδηγήσει ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης για να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου. Κανένα ελληνικό κόμμα δεν πρότεινε την παραπομπή τους στο Διεθνές Δικαστήριο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: