ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...

















Τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής αρχής είναι διαχρονικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και ανθεκτικά…Αυτό το μπετό που βλέπετε είναι σίγουρα 160B. Μη το βλέπετε έτσι σας ξεγελάει το μάτι σας. Τα σίδερα επίτηδες φαίνονται για να αντιληφθούμε την μεγάλη προσοχή που δίνεται στον τρόπο κατασκευής των δημοτικών έργων και πόσο καλά οι υπεύθυνοι του Δήμου ελέγχουν τα παραλαμβανόμενα έργα. Κοιτάνε και κάτω από το μπετό. Μην ανησυχείτε. Όλα πάνε καλά. Τόσο καλά που η καινούργια Δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να επέμβει. Ας δουλέψουν λίγο και τα βουλκανιζατέρ. Μπετόν αρμέ η κατάσταση.

















15 Αυγούστου και τα χόρτα ακόμη δεν έχουν κοπεί. Ο λόγος που δεν έχουν κοπεί είναι για να προστατεύουν τα φίδια από τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι από περιβαλλοντολογικής άποψης είναι σωστή κίνηση. Αν διερωτιέστε που είναι αυτός ο δρόμος, είναι στα όρια Σινιών- Κασσιώπης και όταν αποφασίσουν να βγούν οι «υπεύθυνοι» από τα γραφεία τους είμαστε σίγουροι ότι θα τον εντοπίσουν, αν ακόμη φαίνεται ο δρόμος. Υπάρχει όμως και άλλη λύση. Χωρίς να βγείτε από το γραφείο σας μπαίνετε στο Google Earth(σύστημα δορυφορικών φωτογραφιών) και βρίσκετε το δρόμο χωρίς

να κουνηθείτε…


















«Ο δρόοοοοοοοοοοοοομος έχει τη δικήηηηηηηηη του ιστορίιιιιιιιιιιααααα»!

Έχει ένα χρόνο να δεί χορτοκοπτικό.




















Κάθε δρόμος και μια ιστορία. Όταν τα χρήματα…..γίνονται καμπριολέ αμάξια.


















Το καμπριολέ όμως εδώ «βρίσκει». Το τζίπ όμως περνάει άνετα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το καμπριολέ μήπως είναι BMW και το τζίπ MERCEDES λέω μήπως;Μήπως το καμπρίο ανήκει σε πρώην δήμαρχο και το τζίπ σε εργολάβο λέω μήπως;Μήπως αύτος ο εργολάβος θέλει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές λεω μήπως; και πάλι γε γνωρίζω.
Αυτό που γνωρίζω είναι οτι άλα τα λαμόγια σ αύτο το τόπο ασχολούνται με την πολιτική και βάζουν στόχο την εξουσία οχί για να προσφέρουν αλλα για να γέμισούνε τις τσέπες τούς ,το τραγικό είναι οτι ο λαός γνώριζει οτι ειναι λαμόγια και παρόλα αύτα τους ψηφίζει!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!

ΕΧΩ ΟΡΑΜΑ είπε...

Προσοχή αγαπητέ φίλε.Μέχρι τώρα η τωρινή δημοτική αρχή δεν έχει "βάλει στην τσέπη της".Για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.Στο τομέα όμως του "οράματος" και της "ικανότητας" πάσχει.Επίσης πολύ κακές "εντυπώσεις" άφησαν και όλα αυτά που είπαν μετά τα τελευταία δημοσιεύματα του "Κασσωπίτη".Πρέπει να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να μην πιστεύουν ότι είναι εκτός πεδίου κριτικής ότι και αν πράττουν.Η εντιμότητα και η αναγνωρισιμότητα έρχονται μόνο με έργα ΄και όχι με λόγια.